|
|
TRZYNASTKA Forum trzynastki
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
virtus23
Administrator
Przeczytał: 0 tematów
Ostrzeżeń: 0/5
|
Wysłany: Nie 21:13, 11 Gru 2005 Temat postu: Pedał:) |
|
|
Zaczne od tego, ze od jakiegos czasu mielismy wraz z Michalem.S podejrzenia odnosnie orientacji Erosa. Zostalem poinformowany, ze w ostatni piatek (9.12.2005) Eros przyznal sie, ze jest "pedalem". Poczatkowo potraktowalismy to jako zart, jednak po chwili zastanowienia przychodzily nam do glowy kolejne skojarzenia..
W Bytomiu znajduje sie knajpa dla gejow o nieprzypadkowej nazwie"Trzy Erosy". Prawdopodobnie jej wspolzalozycielem jest Eros, wraz z dwoma nieznanymi kolegami. Wyslalismy tam grupe szpiegowska, ktora doswiadczyla niecodziennych spojrzen i usmiechow.
Jak latwo wydedukowac zwizek Erosa z Marzena jest tylko przykrywka prawdziwej twarzy, Eros czul ze wszystko wymyka sie spod kontroli, ze jestesmy coraz blizej prawdy i poprzez Marzene chcial zatuszowac sprawe. Ale nic z tego, my z Michalem wszystko odkryjemy.
Najgorsze w tym wszystkim jest to, ze biedny Macirk nie zdawal sobie sprawy z tego jak jest....
Post został pochwalony 0 razy
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Łosiu
Ostrzeżeń: 0/5 Skąd: Bytom
|
Wysłany: Pon 9:43, 12 Gru 2005 Temat postu: |
|
|
No ładnych rzeczy ja się tu dowiaduje o koledze, nie podejrzewałbym go o to, predzej czy póżniej musiało to wyjść na jaw. Ale nic nie szkodzi kochamy go takim jakim jest.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Madzia
|
Wysłany: Pon 15:48, 12 Gru 2005 Temat postu: |
|
|
po michale mozna bylo sie wszystkiego spodziewac ale losia o milosc do michala nie podejrzewalam co na to wszystko marzena ?
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Łosiu
|
Wysłany: Pon 17:25, 12 Gru 2005 Temat postu: |
|
|
każdego się kocha na inny sposób, nawet sama to mowiłaś, więc nie łap mnie tu za słówka ...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Sowa
|
Wysłany: Pon 18:49, 12 Gru 2005 Temat postu: |
|
|
Ja jestem tolerancyjnym Europejczykiem, wiec fakt iż Eros jest homoseksualista i wspołwłaścicielem knajpy "Trzy Erosy" (dla ludzi wiadomej orientracji) nie stwarza dla mnie generlanie żadnego problemu...nawet ostatnio moje stosunki z Erosem się troche poprawiły... Tyle ze nie wiem na ile są one szczere...bo moze jestem dla niego kolejnym celem...i pomyslec ze nikt niczego nie podejrzewał gdy przebieraliśmy się z nim w szatnii...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
virtus23
Administrator
|
Wysłany: Pon 22:32, 12 Gru 2005 Temat postu: |
|
|
Teraz sobie uzmyslowilem, ze Eros zawsze zajmuje miejsce w szatni miedzy dwoma chlopakami
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Gość
|
Wysłany: Śro 17:30, 14 Gru 2005 Temat postu: |
|
|
O ile się orientuję, to nie Michał jest autorem sloganów treści : 'Do komory z kobietami' (uprzedzam, iż niedokładne, by obyło się bez niepotrzebnych uszczypliwości ;>). Dlatego zastanowiłabym się nad bardziej prawdopodobnymi przypadkami
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
virtus23
Administrator
|
Wysłany: Śro 22:09, 14 Gru 2005 Temat postu: |
|
|
Anonymous napisał: |
O ile się orientuję, to nie Michał jest autorem sloganów treści : 'Do komory z kobietami' |
1.W tym temacie Michał i Eros sa wyrazie rozroznieni, wiec prosze nie wprowadzac zamieszania
2."do komory z kobietami"-slogan na przyszlosc-nie uzywaj slow ktorych nie rozumiesz
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Gość
|
Wysłany: Czw 8:08, 15 Gru 2005 Temat postu: |
|
|
virtus23 napisał: |
1.W tym temacie Michał i Eros sa wyrazie rozroznieni, wiec prosze nie wprowadzac zamieszania
2."do komory z kobietami"-slogan na przyszlosc-nie uzywaj slow ktorych nie rozumiesz |
ad.1
Myślałam, że wśród takiej śmietanki towarzyskiej nikt nie ma problemu z dedukcją, ale jednak trzeba wszystko dosłownie
ad.2
Slogan-hasło reklamowe, propagandowe. (w tym wypadku, propagandowe, dla jasności). Słowo to również oznacza 'utarty zwrot', a cytowaną opinię nie uznałabym za coś oryginalnego, bo czy oryginalna jest szowinistyczna wypowiedź podszyta nawiązaniem do antysemityzmu (naturalnie na mysli mam sposob obchodzenia się z Żydami - komory, nie postawę wrogości i nienawiści do owej narodowości) i nietolerancją?:>
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
virtus23
Administrator
|
Wysłany: Czw 9:40, 15 Gru 2005 Temat postu: |
|
|
ad 1.brak slow-nie chodzi o dedukcje a o pewna logiczna ciaglosc
ad 2.faktycznie haslo propogandowe jakich malo ale powiedz mi czego to jest propaganda- kobiet w komorach
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Gość
|
Wysłany: Czw 15:17, 15 Gru 2005 Temat postu: |
|
|
Niestety mój drogi gościu fakty są faktamii...i Eros przyznał się do tego ze jest odmiennej orientacji...knajpa Trzy Erosy(tudzież bardzo przytulna lecz dosc jednoznaczna) pytanie tylko kim są tamte dwa Erosy? i może teraz zszokuje czytelników naszego forum ale w wakacje byłem świadkiem jak niejaki Eros chciał wykorzystać Wojtka.W który w zamian za to miał odzyskac klucze z mieszkania...komentarz zostawiam Wam do tej całej historii...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Gość
|
Wysłany: Czw 15:18, 15 Gru 2005 Temat postu: |
|
|
to mówiłem ja Sowa..jakies problemy techniczne i nie chce mnie logować automatycznie..
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Gość
|
Wysłany: Sob 13:01, 17 Gru 2005 Temat postu: |
|
|
Życzyłeś mi logiki, a chyba osobiście sam odczuwasz jej brak ;p Piotrze, przeanalizujesz sobie, co miałeś na myśli mówiąc 'do komory z kobietami' i przy odrobinie szczęścia dojdziesz do tego, jakie poglądy szerzysz, czy do jakiej idei przekonujesz - podsumujesz i podsumowanie to będzie odpowiedzią na twoje pytanie. (jeśli jednak i takie rozumowanie nie dojdzie do skutku, może pomoże ci przykład A.Hitlera i jego propagandy nazistowskiej przeciwko Żydom i nie tylko. Jego propaganda też nie była propagandą "Żydów w komorach", a przecież nie zaprzeczysz, że niewątpliwie nią była...).
/ Mój drogi gościu-niegościu, czy Michał-Eros (na życzenie) powiedział, że jest homoseksualistą? Ostatecznie, istnieje możliwość biseksualizmu
Zaznaczam jednak, że obie wersje nie mają dla mnie większego znaczenia Fakt ten wzbudził szczere zainteresowanie u panów Czyżby niepotrzebne obawy? "I w tym cały jest ambaras, żeby dwoje chciało naraz"
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
virtus23
Administrator
|
Wysłany: Sob 13:42, 17 Gru 2005 Temat postu: |
|
|
Cytat: |
Życzyłeś mi logiki, a chyba osobiście sam odczuwasz jej brak ;p Piotrze, przeanalizujesz sobie, co miałeś na myśli mówiąc 'do komory z kobietami' i przy odrobinie szczęścia dojdziesz do tego, jakie poglądy szerzysz, czy do jakiej idei przekonujesz - podsumujesz i podsumowanie to będzie odpowiedzią na twoje pytanie. (jeśli jednak i takie rozumowanie nie dojdzie do skutku, może pomoże ci przykład A.Hitlera i jego propagandy nazistowskiej przeciwko Żydom i nie tylko. Jego propaganda też nie była propagandą "Żydów w komorach", a przecież nie zaprzeczysz, że niewątpliwie nią była...). |
Jak widac w zyczeniach zapomnialem ujac dystansu
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Madzia
|
Wysłany: Sob 22:11, 17 Gru 2005 Temat postu: |
|
|
jak juz wspomnieliscie o zyczeniach to ja musze sie do czegos przyznac
pamietalam o urodzinach kolezanki i specjalnie nie zlozylam jej zyczen wiem ze zle zrobilam ale kolezanka jest zapatrzona w erosa i nie docenilaby tego ze o niej pamietam
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Możesz pisać nowe tematy Możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach
|
|
|
|