Forum TRZYNASTKA Strona Główna TRZYNASTKA
Forum trzynastki

Pedał:)
Idź do strony 1, 2  Następny

Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum TRZYNASTKA Strona Główna -> Stosunki
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
virtus23
Administrator

Przeczytał: 0 tematów

Ostrzeżeń: 0/5

PostWysłany: Nie 21:13, 11 Gru 2005    Temat postu: Pedał:) Back to top

Zaczne od tego, ze od jakiegos czasu mielismy wraz z Michalem.S podejrzenia odnosnie orientacji Erosa. Zostalem poinformowany, ze w ostatni piatek (9.12.2005) Eros przyznal sie, ze jest "pedalem". Poczatkowo potraktowalismy to jako zart, jednak po chwili zastanowienia przychodzily nam do glowy kolejne skojarzenia..
W Bytomiu znajduje sie knajpa dla gejow o nieprzypadkowej nazwie"Trzy Erosy". Prawdopodobnie jej wspolzalozycielem jest Eros, wraz z dwoma nieznanymi kolegami. Wyslalismy tam grupe szpiegowska, ktora doswiadczyla niecodziennych spojrzen i usmiechow.
Jak latwo wydedukowac zwizek Erosa z Marzena jest tylko przykrywka prawdziwej twarzy, Eros czul ze wszystko wymyka sie spod kontroli, ze jestesmy coraz blizej prawdy i poprzez Marzene chcial zatuszowac sprawe. Ale nic z tego, my z Michalem wszystko odkryjemy.
Najgorsze w tym wszystkim jest to, ze biedny Macirk nie zdawal sobie sprawy z tego jak jest....

Post został pochwalony 0 razy

Zobacz profil autora
Łosiu

PostWysłany: Pon 9:43, 12 Gru 2005    Temat postu: Back to top

No ładnych rzeczy ja się tu dowiaduje o koledze, nie podejrzewałbym go o to, predzej czy póżniej musiało to wyjść na jaw. Ale nic nie szkodzi kochamy go takim jakim jest.

Zobacz profil autora
Madzia

PostWysłany: Pon 15:48, 12 Gru 2005    Temat postu: Back to top

po michale mozna bylo sie wszystkiego spodziewac ale losia o milosc do michala nie podejrzewalam Smile co na to wszystko marzena ?

Zobacz profil autora
Łosiu

PostWysłany: Pon 17:25, 12 Gru 2005    Temat postu: Back to top

każdego się kocha na inny sposób, nawet sama to mowiłaś, więc nie łap mnie tu za słówka ...

Zobacz profil autora
Sowa

PostWysłany: Pon 18:49, 12 Gru 2005    Temat postu: Back to top

Ja jestem tolerancyjnym Europejczykiem, wiec fakt iż Eros jest homoseksualista i wspołwłaścicielem knajpy "Trzy Erosy" (dla ludzi wiadomej orientracji) nie stwarza dla mnie generlanie żadnego problemu...nawet ostatnio moje stosunki z Erosem się troche poprawiły...Tongue out (1) Tyle ze nie wiem na ile są one szczere...bo moze jestem dla niego kolejnym celem...i pomyslec ze nikt niczego nie podejrzewał gdy przebieraliśmy się z nim w szatnii...

Zobacz profil autora
virtus23
Administrator

PostWysłany: Pon 22:32, 12 Gru 2005    Temat postu: Back to top

Teraz sobie uzmyslowilem, ze Eros zawsze zajmuje miejsce w szatni miedzy dwoma chlopakami Smile

Zobacz profil autora
Gość

PostWysłany: Śro 17:30, 14 Gru 2005    Temat postu: Back to top

O ile się orientuję, to nie Michał jest autorem sloganów treści : 'Do komory z kobietami' (uprzedzam, iż niedokładne, by obyło się bez niepotrzebnych uszczypliwości ;>). Dlatego zastanowiłabym się nad bardziej prawdopodobnymi przypadkami Wink

virtus23
Administrator

PostWysłany: Śro 22:09, 14 Gru 2005    Temat postu: Back to top

Anonymous napisał:
O ile się orientuję, to nie Michał jest autorem sloganów treści : 'Do komory z kobietami'

1.W tym temacie Michał i Eros sa wyrazie rozroznieni, wiec prosze nie wprowadzac zamieszania Smile
2."do komory z kobietami"-slogan Question Shocked na przyszlosc-nie uzywaj slow ktorych nie rozumiesz Smile

Zobacz profil autora
Gość

PostWysłany: Czw 8:08, 15 Gru 2005    Temat postu: Back to top

virtus23 napisał:

1.W tym temacie Michał i Eros sa wyrazie rozroznieni, wiec prosze nie wprowadzac zamieszania Smile
2."do komory z kobietami"-slogan Question Shocked na przyszlosc-nie uzywaj slow ktorych nie rozumiesz Smile

ad.1
Myślałam, że wśród takiej śmietanki towarzyskiej nikt nie ma problemu z dedukcją, ale jednak trzeba wszystko dosłownie Wink
ad.2
Slogan-hasło reklamowe, propagandowe. (w tym wypadku, propagandowe, dla jasności). Słowo to również oznacza 'utarty zwrot', a cytowaną opinię nie uznałabym za coś oryginalnego, bo czy oryginalna jest szowinistyczna wypowiedź podszyta nawiązaniem do antysemityzmu (naturalnie na mysli mam sposob obchodzenia się z Żydami - komory, nie postawę wrogości i nienawiści do owej narodowości) i nietolerancją?:>

virtus23
Administrator

PostWysłany: Czw 9:40, 15 Gru 2005    Temat postu: Back to top

ad 1.brak slow-nie chodzi o dedukcje a o pewna logiczna ciaglosc
ad 2.faktycznie haslo propogandowe jakich malo Smile ale powiedz mi czego to jest propaganda- kobiet w komorach Question Laughing

Zobacz profil autora
Gość

PostWysłany: Czw 15:17, 15 Gru 2005    Temat postu: Back to top

Niestety mój drogi gościu fakty są faktamii...i Eros przyznał się do tego ze jest odmiennej orientacji...knajpa Trzy Erosy(tudzież bardzo przytulna lecz dosc jednoznaczna) pytanie tylko kim są tamte dwa Erosy? i może teraz zszokuje czytelników naszego forum ale w wakacje byłem świadkiem jak niejaki Eros chciał wykorzystać Wojtka.W który w zamian za to miał odzyskac klucze z mieszkania...komentarz zostawiam Wam do tej całej historii...

Gość

PostWysłany: Czw 15:18, 15 Gru 2005    Temat postu: Back to top

to mówiłem ja Sowa..jakies problemy techniczne i nie chce mnie logować automatycznie..Tongue out (1)

Gość

PostWysłany: Sob 13:01, 17 Gru 2005    Temat postu: Back to top

Życzyłeś mi logiki, a chyba osobiście sam odczuwasz jej brak ;p Piotrze, przeanalizujesz sobie, co miałeś na myśli mówiąc 'do komory z kobietami' i przy odrobinie szczęścia dojdziesz do tego, jakie poglądy szerzysz, czy do jakiej idei przekonujesz - podsumujesz i podsumowanie to będzie odpowiedzią na twoje pytanie. (jeśli jednak i takie rozumowanie nie dojdzie do skutku, może pomoże ci przykład A.Hitlera i jego propagandy nazistowskiej przeciwko Żydom i nie tylko. Jego propaganda też nie była propagandą "Żydów w komorach", a przecież nie zaprzeczysz, że niewątpliwie nią była...).

/ Mój drogi gościu-niegościu, czy Michał-Eros (na życzenie) powiedział, że jest homoseksualistą? Ostatecznie, istnieje możliwość biseksualizmu Razz
Zaznaczam jednak, że obie wersje nie mają dla mnie większego znaczenia Smile Fakt ten wzbudził szczere zainteresowanie u panów Wink Czyżby niepotrzebne obawy?Razz "I w tym cały jest ambaras, żeby dwoje chciało naraz" WinkRazz

virtus23
Administrator

PostWysłany: Sob 13:42, 17 Gru 2005    Temat postu: Back to top

Cytat:
Życzyłeś mi logiki, a chyba osobiście sam odczuwasz jej brak ;p Piotrze, przeanalizujesz sobie, co miałeś na myśli mówiąc 'do komory z kobietami' i przy odrobinie szczęścia dojdziesz do tego, jakie poglądy szerzysz, czy do jakiej idei przekonujesz - podsumujesz i podsumowanie to będzie odpowiedzią na twoje pytanie. (jeśli jednak i takie rozumowanie nie dojdzie do skutku, może pomoże ci przykład A.Hitlera i jego propagandy nazistowskiej przeciwko Żydom i nie tylko. Jego propaganda też nie była propagandą "Żydów w komorach", a przecież nie zaprzeczysz, że niewątpliwie nią była...).

Jak widac w zyczeniach zapomnialem ujac dystansu Smile

Zobacz profil autora
Madzia

PostWysłany: Sob 22:11, 17 Gru 2005    Temat postu: Back to top

jak juz wspomnieliscie o zyczeniach to ja musze sie do czegos przyznac Smile
pamietalam o urodzinach kolezanki i specjalnie nie zlozylam jej zyczen Smile wiem ze zle zrobilam ale kolezanka jest zapatrzona w erosa i nie docenilaby tego ze o niej pamietam Razz

Zobacz profil autora
Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum TRZYNASTKA Strona Główna -> Stosunki Wszystkie czasy w strefie CET (Europa)
Idź do strony 1, 2  Następny
Strona 1 z 2

Skocz do:  
Możesz pisać nowe tematy
Możesz odpowiadać w tematach